Het logo van Younit Join The Chain in het wit

Over Younit

Hey you! Welkom bij Younit, the place to be als je op zoek bent naar flexibele werkkrachten om te helpen op jouw evenement óf als je zelf wilt werken in de eventsector.

Ons team is net zo divers als de evenementen waarvoor we werken. Van sterke opbouwers en handige obers tot goedlachse hostessen, maar ook van een fancy trouwfeest en een gezellig personeelsfeest tot de leukste festivals. Younit heeft alle nodige expertise in huis om van elk evenement een succes te maken. Hoewel ons team bestaat uit een mix van allerlei talenten, hebben we één ding gemeen: onze liefde voor evenementen. Wij gaan voor kwaliteit die het verschil maakt!

Younit staat voor transparantie, flexibiliteit en professionaliteit. Samen met jou zorgen we steeds voor een geslaagd evenement. Bij Younit zijn we gedreven en enthousiast. Dat merk je in alles wat we doen!

Een sfeerbeeld van de werknemers van Younit op een personeelsfeest
Een kelner van Younit gaat rond met een plateau op een evenement
Kelners van Younit op een evenement van VOKA
Een hulpkelner van Younit op het evenement van VOKA Invitio
Een sfeerbeeld van de werksfeer van Younit op het evenement van VOKA
Werken bij Younit

Werken bij Younit is deel uitmaken van een dynamisch team met een frisse kijk op en veel ervaring in de eventsector. Wij verdienen het vertrouwen van onze partners omdat we een uitstekende service bieden en onze Youniters zijn supergraag bij ons omdat we goed voor ze zorgen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en hiervoor is een sterk kantoorteam nodig. 

Momenteel is ons team compleet, maar stuur ons gerust een open sollicitatie als jij gelooft dat je dé ideale persoon bent om ons team te versterken, als je iemand bent die de normen en waarden van Younit uitstraalt en als je samen met ons wilt groeien.

Vul onderstaand formulier in, voeg je cv toe, vertel ons in jouw motivatiebrief welke functie je binnen Younit wilt aangaan en leg uit waarom net jij daarvoor de geschikte persoon bent. Misschien kun je ons overtuigen en nodigen we je snel uit op gesprek.

Scroll verder naar beneden en maak vast kennis met jouw mogelijke toekomstige collega’s. Heads up: we hebben allemaal een hoek af!

Het kantoorteam van Younit

Björn Bouwmans: Chief Executive Officer & Founder van Younit

Björn Bouwmans

Chief Executive Officer & Founder

Chantalle Montanari: Office Manager bij Younit

Chantalle Montanari

CHIEF Operational officer

Jan Loomans: project manager bij Younit

Jan Loomans

Project Manager

Johanna Dewit: HR & Finance Officer bij Younit

Johanna Dewit

HR & FInance Officer

Brian de Jong: Marketing Officer bij Younit

Brian de Jong

Marketing Officer

Damla Esen: Recruiter bij Younit

Damla Esen

Recruiter

Stijn Molemans: Staff Planner bij Younit

Stijn Molemans

Lead Staff Planner

Alexander Meyssen, staff planner bij Younit

Alexander Meyssen

Staff Planner

Juul Bouwmans: Mental Health Manager bij Younit

Juul Bouwmans

Mascotte van Younit

You don’t have to be crazy to work with us, we’ll train you!

We starten elke dag met een lach, want bij Younit zijn we één grote framily en werken we als een team. Hierbij hoort de juiste mentaliteit die we doorheen de jaren vormden. Want mentaliteit is bij ons veel belangrijker dan ervaring. Laat je dus niet afschrikken als je nog geen werkervaring hebt, want we laten je niet aan je lot over – beloofd! We bieden opleidingen aan om je klaar te stomen voor jouw favoriete job.

We gaan door het vuur voor onze Youniters, klanten en natuurlijk onze gasten. Want Younit gaat voor universele kwaliteit., kwaliteit die het verschil maakt. Ons hoofddoel is én blijft om de eventsector tot in de puntjes te bedienen met uitstekende service. En die uitstekende service is bij ons een garantie. Onze Youniters zijn jong van geest, meedenkend en tot het uiterste gedreven, klaar om elk evenement naar een hoger niveau te tillen!