Het logo van Younit Join The Chain in het wit
Een sfeerbeeld van een kelner die rondgaat met glazen cava op een plateau op een evenement
Een sfeerbeeld van een hulpkelner die rondgaat met kommen op een plateau op een evenement
Een sfeerbeeld van een bartender die drank serveert op een evenement
Een sfeerbeeld van een bartender die drank serveert op een evenement

Werken in de eventsector?

Dan zit je goed bij Younit!

Best of all is dat je kunt werken wanneer en waar je wilt. Op de jobs die je wilt en vooral bij je passen. Vind je het leuk om evenementen op te bouwen en daarnaast als kelner te werken? Of vind je het leuker om als animator en host(ess) aan de slag te gaan? Misschien vind je het allemaal wel leuk en vind je de afwisseling ideaal? Het is allemaal mogelijk!

Daarnaast krijg je bij Younit ook zóveel meer dan een goed loon met mooie extra’s! Onze hechte comyounity van Youniters biedt een groot sociaal netwerk en we komen niet alleen samen op de jobs. Doorheen het jaar organiseren we superleuke evenementen, uitstapjes, spelavonden, etc. …, omdat we onze Youniters heel graag zien en veel voor ze terug willen doen! We maken er ook onze prioriteit van dat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Een sfeerbeeld van een kelner die rondgaat met glazen cava op een plateau op een evenement
Een sfeerbeeld van een hulpkelner die rondgaat met kommen op een plateau op een evenement
Een sfeerbeeld van een bartender die drank serveert op een evenement
De bartender van Younit zorgt ervoor dat alle dranken koud geserveerd kunnen worden

The Chain voor
studentenjobs en flexi-jobs

Maar wat is die Chain dan? We leggen het je hier kort uit!

Wanneer jij je bij Younit aanmeldt om als jobstudent, flexi-jobber of arbeider in de eventsector te werken, starten we eerst met een intakegesprek en een startersopleiding. Omdat onze comyounity van Youniters hard groeit en blijft groeien, hebben we een roadmap ontwikkeld zodat we je op een transparante en overzichtelijke manier zelf laten kiezen welke route je daarna neemt.

Zo zijn er 5 fases ontstaan in onze Chain die elk een eigen niveau van verantwoordelijkheden en voordelen hebben: de Kadetten, de Beloftes, de Eerste Ploeg, de Coaches en de Managers. Je kiest na de opstart zelf welke fase het beste aansluit bij jouw persoonlijke ambities.

Wil je meer te weten komen over onze Chain en manier van werken? Vul hier een contactformulier in en we nodigen je uit om eens kennis te komen maken!

Teambuilding van Younit bij Terhills in Maasmechelen

Join the Chain van Younit als…

Hosts & Hostess

De stralende hosts en hostessen van Younit verwelkomen de gasten met een warm onthaal en geven een zorgvuldige begeleiding tijdens het evenement.

Keukenhulp

Zelfs de beste chefs komen wel eens handen te kort. Wij voorzien keukenhulpen die een vlotte werking in de keuken bevorderen.

Bartender

De vlotte barmedewerkers van Younit hebben in onze inhouse opleiding geleerd hoe ze een perfect pintje tappen en zorgen voor een snelle service op elk bedrijfsfeest, festival, huwelijksfeest, …

Parkeerwachter

Een eerste indruk maak je maar één keer. Bij de ontvangst zorgen onze parkeerwachters dat alles op wieltjes loopt. Ze zorgen ervoor dat de gasten vriendelijk begeleid worden zodra ze aankomen op het evenement.

Logistieke ondersteuning

Met de nodige precisie en expertise buigen onze helpers zich over de transport, opbouw en afbouw bij jouw evenement.

Postbedeling

Heb je een hoop brieven klaarliggen om uit te zenden over een bepaalde regio? In de vorm van een paar extra enthousiaste handen staan de postbedelers van Younit paraat om de brieven te leveren, zodat deze binnen no-time op hun bestemming aankomen.

Animator

De animators van Younit zijn geboren entertainers die van elke activiteit een onvergetelijke beleving voor jong en oud maken.

Maître & Verantwoordelijke

De ervaren maîtres en verantwoordelijke van Younit zorgen voor een vlekkeloos evenement en nemen alle zorgen weg van de organisator.

Kelner

Op de kelners van Younit kun je rekenen! Van het inschenken van een glaasje bubbels tot het inzetten van een heerlijk gerecht, om het daarna weer spik en span achter te laten. Dankzij de gastvrijheid van de kelners, voelt elke gast zich thuis.

Afwasser

Onze nauwkeurige afwassers zorgen tijdens en na het evenement dat al het materiaal proper en netjes terug op de plek terechtkomt.

Buffethulp

Showcooking of BBQ, alles kan! De buffethulpen van Younit scheppen met een glimlach op. Dat bedoelen we letterlijk, natuurlijk. 😉

Chauffeur

De chauffeurs van Younit staan dag en nacht klaar om de gasten op een veilige en vertrouwelijke manier van en naar de gewenste bestemming te brengen.

Promotor

Licht uit, spots aan. De promotors van Younit zorgen dat het merk of het bedrijf luid en duidelijk in de spotlights staat! Zo hard dat de zon er jaloers van wordt.

Kassamedewerker

De kassamedewerkers van Younit draaien elke cent om en zorgen ervoor dat de kassa’s keurig worden gevuld. Hoe voller, hoe liever!

Croupier

Voor een evenement met casinospelen wordt er gerekend op de croupiers van Younit. Zij zorgen voor een eerlijk verloop van het spel en laten dankzij hun vakkundig speluitleg zelfs de grootste verliezers winnen. De croupiers zijn ervaren en gespecialiseerd in Blackjack, Poker en Roulette.

Onze Youniters kiezen voor:

Vrijheid

Dankzij de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer ze willen werken, ontstaat er flexibiliteit in het professionele leven van onze Youniters. Of ze er nu voor kiezen om regelmatig of enkel sporadisch via Younit te werken, ze behouden een evenwicht tussen werk en hun persoonlijk leven waar zelfs mr. Miyagi jaloers van wordt.

Verdienen

We bieden niet enkel een competitief loon met leuke extra's, onze Youniters verdienen zoveel meer dan dat. Dankzij de toffe incentives die onze Chain biedt, zij ner tal van bijzonderheden bovenop het loon te verdienen. Je kunt zelfs een tattoo van Younit laten tatoeëren - kies zelf maar waar je die zet.

Vriendschap

Onze Youniters worden van het intakegesprek lid van onze Chain, een ondersteunende comyounity met een groot sociaal vangnet. De jaarlijkse teambuildingsactiviteiten stimuleren het samenhorigheidsgevoel, creëren een uitnodigende werksfeer op elke werkvloer én maken vrienden voor het leven.

Wat onze Youniters zeggen:

Amélie

Amélie, hostess bij Younit

Al vanaf het begin van mijn flexijob bij Younit heb ik genoten van diverse en boeiende opdrachten op prachtige locaties. Wat het echter onvergetelijk maakt, is het geweldige team waar ik deel van uitmaak. Samenwerken met Younit voelt niet alleen als werken, maar als deel uitmaken van een bijzondere gemeenschap.

Chelisa

youniter houdt een plateau met hapjes vast om de gasten te bedienen

Younit voelt voor mij keer op keer als thuiskomen. De warme omgeving motiveert me extra hard om te gaan werken en door de flexibiliteit sluit het aan bij elke fase van je leven.

Benjamin

Benjamin aan het werk als keukenhulp op een evenement verzorgd door Younit

Bij Younit werken is echt “vies fijn”! Het voelt als een warme familie waar je altijd bij terecht kunt!

JOIN THE CHAIN!