Het logo van Younit Join The Chain in het wit
Een sfeerbeeld van een kelner die rondgaat met glazen cava op een plateau op een job van Younit
Een sfeerbeeld van een hulpkelner die rondgaat met een plateau op een evenement
Een flexi job barman die drank serveert op een evenement
De keukenhulp van Younit op het event Nieuwjaarsinvitito 2024 van Voka Limburg

Werken in de eventsector?

Dan zit je goed bij Younit!

Best of all is dat je kunt werken waar en wanneer je wilt, op de jobs die je wilt en vooral bij je passen. Vind je het leuk om evenementen op te bouwen en daarnaast als kelner te werken? Of vind je het leuker om als animator en host(ess) aan de slag te gaan? Misschien vind je het allemaal wel leuk en vind je de afwisseling ideaal? Het is allemaal mogelijk!

Naast de leuke extra’s die je bovenop je loon krijgt, verdien je bij Younit zóveel meer dan alleen geld. Onze Comyounity van uitzendkrachten vormt een groot sociaal netwerk die niet alleen samenkomt om te werken. Door het jaar heen organiseren we tal van leuke evenementen, uitstapjes, spelavonden … You name it! We zien onze Youniters enorm graag en we maken er dan ook onze prioriteit van dat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Een sfeerbeeld van een kelner die rondgaat met glazen cava op een plateau op een job van Younit
Een sfeerbeeld van een hulpkelner die rondgaat met een plateau op een evenement
De keukenhulp van Younit op het event Nieuwjaarsinvitito 2024 van Voka Limburg
De bartender van Younit zorgt ervoor dat alle dranken koud geserveerd kunnen worden

Join the Chain van
jobstudenten en flexi-jobbers!

Maar, wat is die Chain dan?

Wanneer jij je bij Younit aanmeldt om als jobstudent, flexi-jobber of arbeider in de eventsector te werken, starten we eerst met een intakegesprek en een startersopleiding. Omdat onze comyounity van Youniters hard groeit en blijft groeien, hebben we een transparante en overzichtelijke roadmap ontwikkeld zodat je zelf kunt kiezen welke route bij jou past.

Zo zijn er 5 fases ontstaan in onze Chain die elk een eigen niveau van verantwoordelijkheden en voordelen hebben: de Kadetten, de Beloftes, de Eerste Ploeg, de Coaches en de Managers. Je kiest na de opstart zelf welke fase het beste aansluit bij jouw persoonlijke ambities.

Wil je meer te weten komen over onze Chain en manier van werken? Vul hier een contactformulier in en we nodigen je uit om eens kennis te komen maken!

Alle flexi jobbers en jobstudenten op het personeelsfeest van Younit tijdens het teambuilding uitstap naar Farmfun teambuilding Bocholt

Doe flexibele jobs
in de eventsector als:

Host & Hostesses

De stralende hosts en hostesses van Younit verwelkomen de gasten met een warm onthaal en geven een zorgvuldige begeleiding tijdens het evenement.

Keukenhulp

Zelfs de beste chefs komen wel eens handen te kort. Wij voorzien keukenhulpen die een vlotte werking in de keuken bevorderen.

Bartender

De vlotte barmedewerkers van Younit hebben in onze inhouse opleiding geleerd hoe ze een perfect pintje tappen en zorgen voor een snelle service op elk bedrijfsfeest, festival, huwelijksfeest, …

Parkeerwachter

Een eerste indruk maak je maar één keer. Bij de ontvangst zorgen onze parkeerwachters dat alles op wieltjes loopt. Ze zorgen ervoor dat de gasten vriendelijk begeleid worden zodra ze aankomen op het evenement.

Logistieke ondersteuning

Met de nodige precisie en expertise buigen onze helpers zich over de transport, opbouw en afbouw bij jouw evenement.

Postbedeling

Heb je een hoop brieven klaarliggen om uit te zenden over een bepaalde regio? In de vorm van een paar extra enthousiaste handen staan de postbedelers van Younit paraat om de brieven te leveren, zodat deze binnen no-time op hun bestemming aankomen.

Animator

De animators van Younit zijn geboren entertainers die van elke activiteit een onvergetelijke beleving voor jong en oud maken.

Maître & Verantwoordelijke

De ervaren maîtres en verantwoordelijken van Younit zorgen voor een vlekkeloos evenement en nemen alle zorgen weg van de organisator.

Kelner

Op de kelners van Younit kun je rekenen! Van het inschenken van een glaasje bubbels tot het inzetten van een heerlijk gerecht, om het daarna weer spik en span achter te laten. Dankzij de gastvrijheid van de kelners, voelt elke gast zich thuis.

Afwasser

Onze nauwkeurige afwassers zorgen tijdens en na het evenement dat al het materiaal proper en netjes terug op de plek terechtkomt.

Buffethulp

Showcooking of BBQ, alles kan! De buffethulpen van Younit scheppen met een glimlach op. Dat bedoelen we letterlijk, natuurlijk. 😉

Shuttle driver

De shuttle drivers van Younit staan dag en nacht klaar om de gasten op een veilige en vertrouwelijke manier van en naar de gewenste bestemming te brengen.

Promotor

Licht uit, spots aan. De promotors van Younit zorgen dat jouw merk of bedrijf luid en duidelijk in de spotlights staat. Zo hard dat de zon er jaloers van wordt!

Sanitair assistent

De sanitair assistenten van Younit zorgen ervoor dat de sanitaire voorzieningen er steeds proper uit zien voor alle bezoekers. Iets met spik en span.

Croupier

Voor een evenement met casinospelen wordt er gerekend op de croupiers van Younit. Zij zorgen voor een eerlijk verloop van het spel en laten dankzij hun vakkundig speluitleg zelfs de grootste verliezers winnen. De croupiers zijn ervaren en gespecialiseerd in Blackjack, Poker en Roulette.

Youniters kiezen voor:

Vrijheid

Als Youniter krijg je de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je wilt werken, zo ontstaat er flexibiliteit in jouw professioneel leven. Of je er nu voor kiest om regelmatig of enkel sporadisch via Younit te werken, je behoudt een ongeëvenaard evenwicht tussen je werk en je persoonlijk leven waar zelfs Mr. Miyagi jaloers van zou worden.

Verdienen

Als Youniter verdien je zoveel meer dan enkel een loon met leuke extra’s. Dankzij de toffe incentives die we aanbieden in onze Chain, zijn er tal van bijzonderheden boven op het loon te verdienen. Je kunt zelfs het logo van Younit laten tatoeëren – kies zelf maar waar je die zet.

Vriendschap

Als Youniter ben je vanaf het intakegesprek lid van de Chain, een ondersteunende comyounity met een groot sociaal vangnet. De jaarlijkse teambuildingsactiviteiten stimuleren het samenhorigheidsgevoel, creëren een uitnodigende sfeer op elke werkvloer én maken vrienden voor het leven.

In-house startersopleiding

Geen ervaring of bang dat je niet de juiste skills hebt? Geen zorgen, we’ve got your back!

We hebben een in-house opleiding voor je klaarstaan die van jou een échte eventprofessional maakt en je helemaal klaarstoomt voor je eerste job. We beginnen met een halfuurtje theorie waar we je up-to-speed brengen met all things Younit en hoe we te werk gaan. Tijdens de workshop maken we van jou een echte held in het tappen van een pintje, die je later natuurlijk ook zelf mag opdrinken. We leren je dan ook hoe je met een volle plateau loopt. Hier zijn we zelfs zo goed in dat er nog geen enkele plateau gevallen is tijdens onze opleidingen.

Laat je dus zeker niet afschrikken als je nog geen ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je de juiste mindset hebt en kijken er juist enorm naar uit om je mee te mogen nemen in de dynamische wereld van de eventsector.

Wat onze Youniters zeggen:

Benjamin

Benjamin Tonon uit Genk aan het werk als keukenhulp op een evenement verzorgd door Younit

Bij Younit werken is echt “vies fijn”! Het voelt als een warme familie waar je altijd bij terecht kunt!

Amélie

Amélie, flexi job hostess bij Younit

Al vanaf het begin van mijn flexijob bij Younit heb ik genoten van diverse en boeiende opdrachten op prachtige locaties. Wat het echter onvergetelijk maakt, is het geweldige team waar ik deel van uitmaak. Samenwerken met Younit voelt niet alleen als werken, maar als deel uitmaken van een bijzondere gemeenschap.

Chelisa

Chelisa houdt een plateau met hapjes vast om de gasten te bedienen

Younit voelt voor mij keer op keer als thuiskomen. De warme omgeving motiveert me extra hard om te gaan werken en door de flexibiliteit sluit het aan bij elke fase van je leven.

JOIN THE CHAIN!