Het logo van Younit Join The Chain in het wit

YOUNIT? YOUNIT!

Het is onze missie om in de eventsector een brug te slaan tussen talenten en kansen. Dat doen we door een Chain te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en elkaar ondersteunt. We zijn oprecht betrokken en werken samen met onze partners en onze comyounity van Youniters aan een positieve impact op de maatschappij.
 
Bij Younit geloven we een voor een in het bouwen van een sterke community en het creëren van buitengewone ervaringen. Onze visie is om de norm te verleggen in de eventsector door een verbindende Chain te creëren tussen onze werkkrachten en partners, waarbij elke schakel op z’n plek valt. Door gespecialiseerde talenten aan de juiste kansen te linken dragen we niet alleen bij aan hun ontwikkeling, maar ook aan die van de eventsector. 
Een sfeerbeeld van de werknemers van Younit op een personeelsfeest
Een sfeerbeeld van de werksfeer van Younit op het evenement van VOKA
Kelners van Younit op een evenement van VOKA Invitito 2024
Een hulpkelner van Younit op het evenement van VOKA Invitio
Kantoor van Younit in de Banneuxstraat 17, 3500 Hasselt
Werken bij Younit

Werken bij Younit is deel uitmaken van een dynamisch team met een frisse kijk op en veel ervaring in de eventsector. Wij verdienen het vertrouwen van onze partners omdat we een uitstekende service bieden en onze Youniters zijn supergraag bij ons omdat we goed voor ze zorgen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en hiervoor is een sterk kantoorteam nodig. 

Momenteel is ons team compleet, maar stuur ons gerust een open sollicitatie als jij gelooft dat je dé ideale persoon bent om ons team te versterken, als je iemand bent die de normen en waarden van Younit uitstraalt en als je samen met ons wilt groeien.

Vul onderstaand formulier in, voeg je cv toe, vertel ons in jouw motivatiebrief welke functie je binnen Younit wilt aangaan en leg uit waarom net jij daarvoor de geschikte persoon bent. Misschien kun je ons overtuigen en nodigen we je snel uit op gesprek.

Scroll verder naar beneden en maak vast kennis met jouw mogelijke toekomstige collega’s. Heads up: we hebben allemaal een hoek af!

Het kantoorteam van Younit

Björn
Bouwmans

CEO &
Founder

Chantalle
Montanari

Sales
Manager

Jan
Loomans

Project
Manager

Johanna
Dewit

HR &
FInance Manager

Yousra
Rifi

Back-Office &
Admin Support

Stijn
Molemans

Lead Staff
Planner

Alexander Meyssen, Staff Planner bij Younit

Alexander Meyssen

Staff
Planner

Lesley
Reniers

Talentscout &
Happiness Officer

Emily
Gijsbrechts

Allround
Support

Brian
de Jong

Lead MarCom
& Events

Marlon
de Jong

Digital Marketeer
& Copywriter

TBA

Event
planner

Maar natuurlijk is er geen Younit zonder Youniters!

Bij Younit zijn we één grote framily en werken we als een geöliede machine. Hierbij hoort de juiste teamspirit, want kunnen samenwerken is bij ons veel belangrijker dan ervaring en daarmee overwinnen we alle obstakels. Laat je dus niet afschrikken als je nog geen werkervaring hebt, want we laten je niet aan je lot over – beloofd! Team kantoor en alle Youniters in onze Chain staan altijd voor elkaar klaar en we delen onze kennis met elkaar zodat we als team blijven groeien.

We gaan door het vuur voor onze Youniters en partners, want Younit gaat voor universele kwaliteit. Kwaliteit die het verschil maakt in de dynamische wereld van evenementen. Ons hoofddoel is én blijft om de eventsector tot in de puntjes te bedienen met uitstekende service en een brede glimlach, dat is bij ons een garantie. Onze Youniters zijn veelzijdig, gemotiveerd en klaar om elk evenement naar een hoger niveau te tillen!