Het logo van Younit Join The Chain in het wit
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
De hostesses van Younit aan het werk op een evenement van VOKA Invitio
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement

Werknemers op maat van je event

Younit to the rescue!

Want wij maken het verschil in de eventsector en samen gaan we voor een onvergetelijk evenement. Want, let’s face it: een evenement organiseren is nu eenmaal veel werk. Perfectionistisch is our middle name, dus voor minder gaan we niet. Onze Youniters zijn jong van geest, meedenkend en gaan altijd tot het uiterste, zodat jij je op je kernactiviteiten kunt focussen.

Bij Younit kun je zeker zijn van kwaliteit en een uitstekende service. We werken samen voor jouw evenement een op maat gemaakte oplossing uit. Sterker nog, wij zitten het liefst met je aan de tekentafel! Zo kunnen we onze expertise en kennis optimaal inzetten om jouw evenement tot in de details te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen.

Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
De hostesses van Younit aan het werk op een evenement van VOKA Invitio
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
Hoe kan de Chain van Younit mij helpen?

Wel, we hebben een grote comyounity Youniters ter beschikking voor een heel arsenaal aan jobs. Zo zetten we bijvoorbeeld jobstudenten, flexi-jobbers of arbeiders in voor de op- en afbouw van jouw evenement, maar even goed voor hulp in de keuken, in de zaal of aan de afwas. En om al jouw zorgen uit handen te nemen, schakelen we ervaren maîtres of verantwoordelijken in. Zij garanderen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij volop kunt genieten van het succes van jouw evenement. Let’s work together om van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Wil je meer te weten komen over onze Chain en waarom onze manier van werken dé oplossing is voor jouw evenement? Vul hier een contactformulier in en we nodigen je uit om eens kennis te komen maken!

Een kelner van Younit die de gasten van een evenement verzorgt met een glaasje wijn
De hostesses van Younit op een evenement van Hogeschool PXL
De hostesses van Younit op een evenement van Maasmechelen Village
De hostessen van Younit verwelkomen de gasten aan de inkom van het spring shopping evenement

We gaan samen aan de slag en doorlopen deze stappen:

1. Brainstorm

De Maître / Verantwoordelijke van Younit die zijn team klaarmaakt voor een evenement

Let’s meet! Voor we de samenwerking aangaan zitten we samen om jouw wensen en noden te bespreken. Zo weten wij exact wie we moeten inschakelen om aan jouw verlangens te voldoen.

2. Showtime

Op de dag van het event staan de medewerkers van Younit klaar, at the right time and place.

Ready, set, go! Op de dag van het event staan wij klaar, at the right time and place. We geven onze werkkrachten steeds de juiste briefing zodat ook zij exact weten wat er van hen verwacht wordt. Zo maken we er samen een onvergetelijk event van!

3. Feedback

De werknemers van Younit krijgen na het evenement feedback

Na elke samenwerking staan we – uiteraard – open voor feedback. Dit om jou in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn én om onszelf te kunnen verbeteren.

Onze partners kiezen voor:

Verbinding

Bij Younit gaan we verder dan enkel het leveren van kwalitatieve werkkrachten. Als strategische en vertrouwde partner denkt Younit mee vanaf de tekentafel en zijn we bij elke stap verbonden. Die verbinding met de partners is zo sterk, dat we bijna wekelijks taart eten en veel te veel koffie drinken.

Veerkracht

Onze veerkrachtige oplossingen passen zich aan aan de continu veranderende behoeften van onze partners. Daarom zien we onszelf als professionele puzzelaars die ervoor zorgen dat onze partners altijd flexibel kunnen blijven in de dynamische eventsector. Hiervoor maakt Younit ook de belofte om 24 op 7 bereikbaar te zijn.

Veelzijdigheid

Onze dienstenaanbod in de eventsector is zo veelzijdig dat onze partners altijd een comyounity van gespecialiseerde werkkrachten binnen handbereik hebben. Onze Youniters spelen supervlot in op de behoeften van de eventsector, waardoor de organisator enkel nog achterover moet leunen en zich volop kan focussen op de kernactiviteiten.

Throwbacks evenementen:

 • Dinner in the sky

  Jezelf culinair laten verrassen op 50m hoogte? Say hello to Dinner in the Sky. Een culinaire sensatie die je niet alleen laat genieten van héérlijk eten, maar ook van een indrukwekkende skyline. De aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen voor de kers op de taart.

 • Trouwfeest

  Twee mensen die mekaar het jawoord geven op een prachtige feestlocatie, in combinatie met een feestmaaltijd om u tegen te zeggen. Van een onvergetelijke dag gesproken. En ook onze Youniters waren van de partij.

 • VOKA invitito 2023

  De Nieuwjaarsinvitito is één van de grootste en meest prestigieuze netwerkevenementen in Limburg. Tal van ondernemers, bedrijfsleiders en politici komen er samen om te klinken op het nieuwe jaar. Het overheerlijke buffet en de afterparty waren -net zoals het feest in totaliteit- een schot in de roos.  

 • JCI Awards

  Ook op de JCI Awards, waar jonge ondernemers in de bloemetjes worden gezet, waren onze Youniters present. In samenwerking met De Malle Koks werd dit event een echte voltreffer. Zowel op vlak van organisatie, als op vlak van catering.

Bij Younit helpen we je o.a. met deze werkkrachten:

Hosts & Hostess

De stralende hosts en hostessen van Younit verwelkomen de gasten met een warm onthaal en geven een zorgvuldige begeleiding tijdens het evenement.

Keukenhulp

Zelfs de beste chefs komen wel eens handen te kort. Wij voorzien keukenhulpen die een vlotte werking in de keuken bevorderen.

Bartender

De vlotte barmedewerkers van Younit hebben in onze inhouse opleiding geleerd hoe ze een perfect pintje tappen en zorgen voor een snelle service op elk bedrijfsfeest, festival, huwelijksfeest, …

Parkeerwachter

Een eerste indruk maak je maar één keer. Bij de ontvangst zorgen onze parkeerwachters dat alles op wieltjes loopt. Ze zorgen ervoor dat de gasten vriendelijk begeleid worden zodra ze aankomen op het evenement.

Logistieke ondersteuning

Met de nodige precisie en expertise buigen onze helpers zich over de transport, opbouw en afbouw bij jouw evenement.

Postbedeling

Heb je een hoop brieven klaarliggen om uit te zenden over een bepaalde regio? In de vorm van een paar extra enthousiaste handen staan de postbedelers van Younit paraat om de brieven te leveren, zodat deze binnen no-time op hun bestemming aankomen.

Animator

De animators van Younit zijn geboren entertainers die van elke activiteit een onvergetelijke beleving voor jong en oud maken.

Maître & Verantwoordelijke

De ervaren maîtres en verantwoordelijke van Younit zorgen voor een vlekkeloos evenement en nemen alle zorgen weg van de organisator.

Kelner

Op de kelners van Younit kun je rekenen! Van het inschenken van een glaasje bubbels tot het inzetten van een heerlijk gerecht, om het daarna weer spik en span achter te laten. Dankzij de gastvrijheid van de kelners, voelt elke gast zich thuis.

Afwasser

Onze nauwkeurige afwassers zorgen tijdens en na het evenement dat al het materiaal proper en netjes terug op de plek terechtkomt.

Buffethulp

Showcooking of BBQ, alles kan! De buffethulpen van Younit scheppen met een glimlach op. Dat bedoelen we letterlijk, natuurlijk. 😉

Chauffeur

De chauffeurs van Younit staan dag en nacht klaar om de gasten op een veilige en vertrouwelijke manier van en naar de gewenste bestemming te brengen.

Promotor

Licht uit, spots aan. De promotors van Younit zorgen dat het merk of het bedrijf luid en duidelijk in de spotlights staat! Zo hard dat de zon er jaloers van wordt.

Kassamedewerker

De kassamedewerkers van Younit draaien elke cent om en zorgen ervoor dat de kassa’s keurig worden gevuld. Hoe voller, hoe liever!

Croupier

Voor een evenement met casinospelen wordt er gerekend op de croupiers van Younit. Zij zorgen voor een eerlijk verloop van het spel en laten dankzij hun vakkundig speluitleg zelfs de grootste verliezers winnen. De croupiers zijn ervaren en gespecialiseerd in Blackjack, Poker en Roulette.

Let’s work together!