Het logo van Younit Join The Chain in het wit
Brandon Smeets Magic Entertainment doet een flexi job voor Younit
Een kelner van Younit die de gasten van een evenement verzorgt met een glaasje wijn
team van youniters op voka nieuwjaarsinvitito 2024 van Jong Voka Limburg
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement

Werknemers op maat van je event

Younit to the rescue!

Want wij maken het verschil in de eventsector en samen gaan we voor een onvergetelijk evenement. Want, let’s face it: een evenement organiseren is nu eenmaal veel werk. Perfectionistisch is our middle name, dus voor minder gaan we niet. Onze Youniters zijn jong van geest, meedenkend en gaan altijd tot het uiterste, zodat jij je op je kernactiviteiten kunt focussen.

Bij Younit kun je zeker zijn van kwaliteit en een uitstekende service. We werken samen voor jouw evenement een op maat gemaakte oplossing uit. Sterker nog, wij zitten het liefst met je aan de tekentafel! Zo kunnen we onze expertise en kennis optimaal inzetten om jouw evenement tot in de details te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen.

Brandon Smeets Magic Entertainment doet een flexi job voor Younit
Een kelner van Younit die de gasten van een evenement verzorgt met een glaasje wijn
team van youniters op voka nieuwjaarsinvitito 2024 van Jong Voka Limburg
Een sfeerbeeld van een kelner die drank serveert op een evenement
Hoe kan de Chain van Younit mij helpen?

Wel, we hebben een grote comyounity Youniters ter beschikking voor een heel arsenaal aan jobs. Zo zetten we bijvoorbeeld jobstudenten, flexi-jobbers of arbeiders in voor de op- en afbouw van jouw evenement, maar even goed voor hulp in de keuken, in de zaal of aan de afwas. En om al jouw zorgen uit handen te nemen, schakelen we ervaren maîtres of verantwoordelijken in. Zij garanderen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij volop kunt genieten van het succes van jouw evenement. Let’s work together om van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Wil je meer te weten komen over onze Chain en waarom onze manier van werken dé oplossing is voor jouw evenement? Vul hier een contactformulier in en we nodigen je uit om eens kennis te komen maken!

Een kelner van Younit die drank serveert op een evenement
een flexi-jobber van Younit die glazen inschenkt voor de receptie van een evenement
De hostesses van Younit op een evenement van Maasmechelen Village
De hostessen van Younit verwelkomen de gasten aan de inkom van het spring shopping evenement

Jouw gameplan met
Younit als partner

Brainstorm

De Maître / Verantwoordelijke van Younit leidt het evenement Nieuwjaarsinvitito van Jong Voka Limburg met een briefing

Let’s meet! Voor we de samenwerking aangaan zitten we samen om jouw wensen en noden te bespreken. Zo weten wij exact wie we moeten inschakelen om aan jouw verlangens te voldoen.

Showtime

Kelners van Younit op een evenement Nieuwjaarsinvitito 2024 van Jong Voka Limburg die rondgaan met hapjes

Ready, set, go! Op de dag van het event staan wij klaar, at the right time and place. We geven onze werkkrachten steeds de juiste briefing zodat ook zij exact weten wat er van hen verwacht wordt. Zo maken we er samen een onvergetelijk event van!

Feedback

De Maître / Verantwoordelijke van Younit die feedback ontvangt van de flexi-jobbers en jobstudenten

Na elke samenwerking staan we – uiteraard – open voor feedback. Dit om jou in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn én om onszelf te kunnen verbeteren.

Partners kiezen voor:

Verbinding

Als partner kun je 24/7 op ons rekenen. Niet alleen voor het leveren van kwalitatieve en flexibele werkkrachten, we gaan nog nét dat stapje verder. Vanaf de tekentafel kan Younit meedenken als strategische en vertrouwde partner, zo zijn we bij elke stap verbonden. Die verbinding is zelfs zó sterk, dat we bijna elke week taart eten en veel te veel koffiedrinken.

Veerkracht

Als partner met onuitputtelijke ervaring in de eventbranche kan Younit zich telkens met veerkrachtige oplossingen aanpassen aan jouw steeds evoluerende behoeften. Zo kun jij als partner altijd flexibel blijven in de dynamische eventsector. Hiervoor maken we ook de belofte om 24 op 7 bereikbaar te zijn.

Veelzijdigheid

Als partner heb je dankzij ons veelzijdige dienstenaanbod in de eventsector steeds een comyounity van gespecialiseerde werkkrachten binnen handbereik. Onze Youniters spelen supervlot in op de behoeften van de eventsector, zodat je als organisator enkel nog achterover moet leunen en je volop kunt focussen op de kernactiviteiten.

Waar onze werkkrachten
al werden ingeschakeld:

 • Dinner in the sky

  Jezelf culinair laten verrassen op 50m hoogte? Say hello to Dinner in the Sky. Een culinaire sensatie die je niet alleen laat genieten van héérlijk eten, maar ook van een indrukwekkende skyline. De aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen voor de kers op de taart.

 • Trouwfeest

  Twee mensen die mekaar het jawoord geven op een prachtige feestlocatie, in combinatie met een feestmaaltijd om u tegen te zeggen. Van een onvergetelijke dag gesproken. En ook onze Youniters waren van de partij.

 • VOKA invitito 2023

  De Nieuwjaarsinvitito is één van de grootste en meest prestigieuze netwerkevenementen in Limburg. Tal van ondernemers, bedrijfsleiders en politici komen er samen om te klinken op het nieuwe jaar. Het overheerlijke buffet en de afterparty waren -net zoals het feest in totaliteit- een schot in de roos.  

 • JCI Awards

  Ook op de JCI Awards, waar jonge ondernemers in de bloemetjes worden gezet, waren onze Youniters present. In samenwerking met De Malle Koks werd dit event een echte voltreffer. Zowel op vlak van organisatie, als op vlak van catering.

Onze werkkrachten
zijn gespecialiseerd in:

Hosts & Hostesses

De stralende hosts en hostesses van Younit verwelkomen de gasten met een warm onthaal en geven een zorgvuldige begeleiding tijdens het evenement.

Keukenhulp

Zelfs de beste chefs komen wel eens handen te kort. Wij voorzien keukenhulpen die een vlotte werking in de keuken bevorderen.

Bartender

De vlotte barmedewerkers van Younit hebben in onze inhouse opleiding geleerd hoe ze een perfect pintje tappen en zorgen voor een snelle service op elk bedrijfsfeest, festival, huwelijksfeest, …

Parkeerwachter

Een eerste indruk maak je maar één keer. Bij de ontvangst zorgen onze parkeerwachters dat alles op wieltjes loopt. Ze zorgen ervoor dat de gasten vriendelijk begeleid worden zodra ze aankomen op het evenement.

Logistieke ondersteuning

Met de nodige precisie en expertise buigen onze helpers zich over de transport, opbouw en afbouw bij jouw evenement.

Postbedeling

Heb je een hoop brieven klaarliggen om uit te zenden over een bepaalde regio? In de vorm van een paar extra enthousiaste handen staan de postbedelers van Younit paraat om de brieven te leveren, zodat deze binnen no-time op hun bestemming aankomen.

Animator

De animators van Younit zijn geboren entertainers die van elke activiteit een onvergetelijke beleving voor jong en oud maken.

Maître & Verantwoordelijke

De ervaren maîtres en verantwoordelijken van Younit zorgen voor een vlekkeloos evenement en nemen alle zorgen weg van de organisator.

Kelner

Op de kelners van Younit kun je rekenen! Van het inschenken van een glaasje bubbels tot het inzetten van een heerlijk gerecht, om het daarna weer spik en span achter te laten. Dankzij de gastvrijheid van de kelners, voelt elke gast zich thuis.

Afwasser

Onze nauwkeurige afwassers zorgen tijdens en na het evenement dat al het materiaal proper en netjes terug op de plek terechtkomt.

Buffethulp

Showcooking of BBQ, alles kan! De buffethulpen van Younit scheppen met een glimlach op. Dat bedoelen we letterlijk, natuurlijk. 😉

Shuttle driver

De shuttle drivers van Younit staan dag en nacht klaar om de gasten op een veilige en vertrouwelijke manier van en naar de gewenste bestemming te brengen.

Promotor

Licht uit, spots aan. De promotors van Younit zorgen dat jouw merk of bedrijf luid en duidelijk in de spotlights staat. Zo hard dat de zon er jaloers van wordt!

Sanitair assistent

De sanitair assistenten van Younit zorgen ervoor dat de sanitaire voorzieningen er steeds proper uit zien voor alle bezoekers. Iets met spik en span.

Croupier

Voor een evenement met casinospelen wordt er gerekend op de croupiers van Younit. Zij zorgen voor een eerlijk verloop van het spel en laten dankzij hun vakkundig speluitleg zelfs de grootste verliezers winnen. De croupiers zijn ervaren en gespecialiseerd in Blackjack, Poker en Roulette.

Let’s work together!