Het logo van Younit Join The Chain in het wit
Leestijd: 3 minuten
Chelisa houdt een plateau met hapjes vast om de gasten te bedienen
Leestijd: 3

Inside The Chain: Younit neemt je mee in de wereld van events

Hey, you! Ooit weleens afgevraagd hoe ‘t er hier achter de schermen aan toe gaat? Of ben je nieuwsgierig naar wat de Chain voor jou kan betekenen? Awel, dan hebben wij goed nieuws. De tijd is ein-de-lijk aangebroken dat wij onze blog-reeks ‘Inside The Chain’ lanceren; jouw backstagepas voor een kijkje behind the scenes van Younit in de dynamische wereld van de evenementensector

Inside The Chain: Younit neemt je mee in de wereld van events

Hey, you! Ooit weleens afgevraagd hoe ‘t er hier achter de schermen aan toe gaat? Of ben je nieuwsgierig naar wat de Chain voor jou kan betekenen? Awel, dan hebben wij goed nieuws. De tijd is ein-de-lijk aangebroken dat wij onze blog-reeks ‘Inside The Chain’ lanceren; jouw backstagepas voor een kijkje behind the scenes van Younit in de dynamische wereld van de evenementensector. 

Chelisa houdt een plateau met hapjes vast om de gasten te bedienen

Younit presents: The Chain

‘Euhm, The Chain?’, horen we je denken. Vanaf het moment dat je hier binnenkomt voor een intakegesprek ben je lid van onze Comyounity; een gigantisch netwerk van gezellige Youniters waar vriendschap centraal staat. Die enorme en snel groeiende groep van flexibele werkkrachten vormen samen de Chain; een community waarbij elke Youniter een onmisbare schakel is. 

Kelners van Younit op een evenement van VOKA Invitito 2024
team van youniters op voka nieuwjaarsinvitito 2024 van Jong Voka Limburg

De roadmap van The Chain

Of het nu om een studentenjob, flexi-job of een job als arbeider gaat, vrijheid staat bij ons altijd centraal. En die vrijheid gaat verder dan kiezen waar en wanneer je werkt. Onze Chain bestaat uit een roadmap met verschillende fases die elk met hun eigen vereisten en voordelen komen: de Kadetten, de Beloftes, de Eerste Ploeg, de Coaches, de Managers en de Fanclub. Die roadmap hebben we ontwikkeld zodat je als Youniter door kan groeien naar het speelveld dat overeenkomt met jouw persoonlijke ambities. Ongeacht of je nu sporadisch jobs wilt blijven doen als Belofte, liever zoveel mogelijk jobs doet met de Eerste Ploeg of extra verantwoordelijkheden op je wilt nemen als Coach; je bent en blijft een volwaardig lid van onze Chain. 

Keeping up with The Chain

Als je tot hier bent geraakt, vond je het vast erg boeiend en kun je niet wachten om meer te lezen. In that case; hou zeker onze website en onze socials goed in de gaten, want we geven je regelmatig een kijkje Inside The Chain. 


Benieuwd naar wat de Chain voor jou kan betekenen? Klik op de knop en laat van je horen, we staan (letterlijk) dag en nacht voor je klaar!